adres
Door: froukje
Blijf op de hoogte en volg Froukje
17 Januari 2007 | India, Trivandrum
Hoi lieve allemaal,
Bedankt voor de lieve berichtjes weer.. en ook de reacties op de foto's... heb er nog veel meer!!!! Dit keer zal ik het kort houden!
Ik heb een adres:
Varada
House No 38 (1)
Panickers Lane
Sasthamangalam
Trivandrum
Verder gaat alles goed, geniet erg van het leventje hier. Ben ook goed bezig met mijn onderzoek (hoop ik). Vnadaag naar CDS geweest, maar ze wilden nog een brief zien van de WHI, dus morgen weer terug. Ben nu vooral bezig met lezen en mensen spreken. Alleen hoor van sommige mensen dat malapuram district een vrij moeilijk gebied is, en iedereen waarschuwt me en zegt dat ik heel voorzihtig moet zijn. Het is een moslim district en men zegt dat ze niet dol zijn op blanken, vooral niet als ze wat willen weten. aangezien mijn onderwerp ook nog best gevoelig ligt (tienerhuwelijken), waarschuwen ze alleen maar meer. Dit heeft me een beetje aan t denken gezet. Zit er nu aan te denken om mijn onderzoek ergens anders te doen, maar dan moet ook het onderwerp veranderen omdat malapuram eigenlijk de enige staat is waar tienerhuwelijken zo voorkomen. Het onderwerp zit me niet helemaal lekker. Ik heb ook wel wat andere ideeen in mijn hoofd en al wat op papier. Daarover andere keer waarschijnlijk meer nieuws.
Verder ben ik erg happy in Trivandrum, begin wat meer de weg te weten en onthouden, word overal uitgenodgd, mee naartoe genomen.. Gistre was ik even bij de buren en ik moet gelijk gaan zitten en krijg allemaal eten. Ook in mijn nieuwe gezinnetje is t erg leuk. Gisteren heb ik met Kalyani pasta gemaakt en ze noemt de thuis altijd Deedee.. (betekent iets van oudere (zus) in huis)
Ik heb nu een relaxt internetcafe gevonden vlakbij mijn huis..
allemaal bedankt en tot de volgende keer!
zoen
Ik heb een adres:
Varada
House No 38 (1)
Panickers Lane
Sasthamangalam
Trivandrum
Ik heb nu een relaxt internetcafe gevonden vlakbij mijn huis..
allemaal bedankt en tot de volgende keer!
zoen
17 Januari 2007 - 07:37
Karlijn:
nou meissie, doe maar voorzichtig, maar dat snap je zelf ook wel...
dikke zoen karlijn xx -
17 Januari 2007 - 07:41
Anemoon :
He froukje, lees over moeilijkheden met je onderzoek. Ik heb gisteren iemand gesproken die projecten heeft lopen in violence against woman ( weet niet of het helemaal in je onderwerp past), maar dat in een gebied 200 km van Pune. Schijnt daar wel heel mooi te zijn, en een goede organisatie. Mocht je er iets van willen weten, moet je het maar even laten weten. Groet -
17 Januari 2007 - 09:15
Ton:
Lieve Froukje,
Wat je schrijft zet je zeker aan het denken. Dit onderwerp is dan wel iets wat jouw bijzonder interesseert, maar zeker ook erg gevoelig ligt in deze cultuur. En als men met nadruk waarschuwt i.v.m. jouw veiligheid kan ik me voorstellen dat dit je aan het denken zet.
Hopenlijk komt het allemaal goed en vind je e.v.t. een ander interessant onderwerp waarop jij je onderzoek op tijd kan afronden.
Veel groetjes van Ton
17 Januari 2007 - 09:23
Ivon:
Hoi Froukje hoop dat je de juist beslissing neemt pas goed op hoor, wel fijn dat je daar zo goed ontvangen word. heel veel liefs en een dikke knuffel ,ivon -
17 Januari 2007 - 09:44
Sabina:
hee lief meisje,pas goed op jezelf he!zo te horen zijn de mensen daar nu al wel dol op je,maar ja hoe kan dat ook anders!succes meis enne take care!liefs -
17 Januari 2007 - 09:59
Mariska:
Hey lieverd,
Spannend allemaal zeg!! Hoop dat je een onderwero vind dat je net zo aan het hart ligt als tienerhuwelijken!!!!
Kus Mariska
En pas goed op jezelf maar dat spreekt voor zich!!! -
17 Januari 2007 - 11:50
MARIJKE VRIENS:
hOI fROUKJE, KIJK GOED UIT EN SLA DE WAARSCHUWINGEN NIET IN DE WIND. jE MOET WAARSCHIJNLIJK HEEL TAKTISCH EN VOORZICHTIG ZIJN. gROET MARIJKE -
17 Januari 2007 - 13:23
Tura:
Echt leuk om je stories te lezen! En ook gave foto's. Veel plezier en succes met je opdrachten.
Bossi -
17 Januari 2007 - 17:55
Loes:
Ik zeg het ook nog maar een keer :-) Pas goed op jezelf!!!
Liefs, Loes -
17 Januari 2007 - 22:24
Joost:
Heej Froukie!!
Oei... klinkt wel tricky :-).. nou zijn wij ook allemaal bezorgd :-). Goed te horen dat je vriendelijke mensen om je heen hebt en je draai gevonden hebt! Maak er wat moois van!
x